İçindekiler:

DEF Eindopdracht Kendin Yap DC Motor: 5 Adım
DEF Eindopdracht Kendin Yap DC Motor: 5 Adım

Video: DEF Eindopdracht Kendin Yap DC Motor: 5 Adım

Video: DEF Eindopdracht Kendin Yap DC Motor: 5 Adım
Video: Avi Loeb: Bilinç, UAP'ler, Jacques Vallée 2024, Temmuz
Anonim
DEF Eindopdracht Kendin Yap DC Motor
DEF Eindopdracht Kendin Yap DC Motor

Dit, eindproduct eruit ziet. De DC motor, Arduino'nun her zaman kullandığı bir programdır.

Adım 1: Temel

Temel
Temel

Büyük plankje en (een stapeltje) manyeetjes ile tanışmaya başladık. Het plankje'de een klein gaatje geboord waarin de magneetjes kunnen rusten'dir.

2. Adım: De Spoel

De Spoel
De Spoel

Vervolgens hebben biz kleine spoel gemaakt van dun, geïsoleerd koperdraad ve bij de uiteindes twee dikkere koperdraden daaraan geniş gesoldeerd. Zo kan er stroom lopen van de ene as, kapı de spoel, naar de andere as. Daha fazla bilgi için tıklayınız. Merk op dat er twee koperen ringetjes zitten aan de uiteindes van de assen. Bu, daha sonra özel bir çerçeve içindedir.

İzin ver er op dat de spoel en zijn assen niet te zwaar worden (d.w.z. wees zuinig het aantal wikkelingen ile tanıştı). Zodra de spoel te zwaar, zal hij niet, zelfs niet eens voldoende kracht hebben om te blijven draaien'in komenlerini yakarmaya başladı. En iyi zwaardere spoel, en iyi mıknatıs başının altındaki en büyük tuvalettir.

3. Adım: İzoleren

izoleren
izoleren

Omdat wij een DC motor bouwen, daha fazla ve daha fazlası, daha fazla bilgi, daha fazla bilgi için bkz. Wij hebben gekozen om dit bir araya geldi op maat geknipte stukjes bant te doen om dit zichtbaar te yapıldı.

Adım 4: Het Çerçeve

Çerçeve
Çerçeve

Çok fazla bilgi yok. En iyi (en dus geleidend) çerçevesinden geçmeyecek şekilde. Het plankjede om stabilitesi ve het koperen çerçeve te verzekeren gebruik gemaakt van de sneden. Temel çerçeve, şu anda en uygunudur. En iyi çerçeveler en iyi uit twee dikke, niet geïsoleerde koperdraden die geniş zitten m.b.v. en iyi kroonsteenje.

Adım 5: DC Motor Afmaken

DC Motor Afmaken
DC Motor Afmaken
DC Motor Afmaken
DC Motor Afmaken

Als laatste, elkaar zetten'deki en kwestie minibüsü. Plank içinde çerçeve, en büyük mıknatıs(jes) op huplek en de voeding aansluiten. Van de spoel'i hierbij op de balans edelim. Zorg dat de rustpositie van de spoel bir araya geldi de isolatie naar boven, anders doet yüksek het niet zonder stootje.

Çok iyi bir DC motor, Arduino'nun da bir parçası. Daha fazla bilgi için geniş kapsamlı geregeld worden, juist minder'ın motor snelleri. Başarılar!

Önerilen: