İçindekiler:

Arduino Arabası (Konsept): 4 Adım
Arduino Arabası (Konsept): 4 Adım

Video: Arduino Arabası (Konsept): 4 Adım

Video: Arduino Arabası (Konsept): 4 Adım
Video: Bluetooth Kontrollü Araç 4WD | Arduino ile Uzaktan Kumandalı Araba Yapımı (HC06/HC05) | (Kod+Şema) 2024, Temmuz
Anonim
Arduino Arabası (Konsept)
Arduino Arabası (Konsept)

Ik ga een Arduino auto maken die je bestuurt bluetooth ile een mobiele uygulaması aracılığıyla tanıştı. Motorlar için bir uygulama ile bir araya geldi moeten. Bu, şu anda mevcut olan bir şey. Ik dacht hoe gaaf zal het zijn als ik deze een yükseltme zal kunnen geven bir araya geldi mijn Arduio. Na wat denken kwam ik er achter dat ik dit gewoon zal kunnen doen, Arduino üzerinden tüm kennis die ik heb en beschik ile tanıştı. Hierna heb ik alles genoteerd in mijn schrift en daar alles verder uitgewerkt. Ik heb hier voor nodig:2x Arduino motor1x Bluetooth modülü1x Arduino1x Servo motor4x WielenCasing voor de auto zelfDe kodu waarop zal rijden ik zelf schrijven, maar omdat ik al eerder bir araya geldi.

Adım 1: İlerleme

İlerlemek
İlerlemek

Na mijn eerste blog yazısı ben ik verder gaan het ontwikkelen van mijn ürünüyle tanıştı.

Ik heb het verder ontworpen en een klein model er van lazer baskı het, dus nog niet op de schaal die ik wil hebben.

Hij nu 15cmx7.5xmx5cm

Ik het materiaal van de kabine nog gaan veranderen, en andere materiaal ile tanıştı.

Ik wil nu nog een klep aan de achterkant toevoegen omdat ik daar een arduino wil plaatsen en ervoor zorgen dat die daar gitti verstopt en örtülü ligt.

Daha fazla bilgi için tıklayınız

Ik dingen verkeert afgemeten kapı de verkeerde afmetingen gebruiken vardı.

Ben daha iyi bir model benim için bir model oldu.

Adım 2: Het Önderstel

Het Önderstel
Het Önderstel
Het Önderstel
Het Önderstel

Van het projesine başlayın. Ik zat er steeds mee benim için hoofd maar kwam niet een idee. Toen kwam ik op het idee toen ik wieltjes aan het pakken van mijn technisch oldu lego set kwam ik op het idee om lego minibüs. Yerleşim yerlerini araştırın. Als ik de kabine erboven wilden plakken moest ik er wel wat pimleri bir araya geldi een klein patform erboven om alles geniş te plakken aan elkaar gitti.

Adım 3: Arduino Önderdelen ve 3 Boyutlu Baskı

Arduino Önderdelen ve 3 Boyutlu Baskı
Arduino Önderdelen ve 3 Boyutlu Baskı
Arduino Önderdelen ve 3 Boyutlu Baskı
Arduino Önderdelen ve 3 Boyutlu Baskı

En iyi araçlardan biri. En uit'i seçin. Daha fazla bilgi arduino'da çalışıyor

(foto) (foto) Ik heb allemaal pimler gemaakt het technisch'te ölmek lego gaan en daardoor kan ik alles makkelijk aan elkaar plakken vanaf het technisch lego. Ik heb meerdere keren dit moeten uitprinten om ervoor te zorgen dat ik de goede afmetingen vardı. Na wat proberen ik uiteindelijk de goede afmetingen vardı. En iyi şekilde, en iyi 3d yazıcıda dacht ik ze en son allemaal vardı. Toen heb ik elke pin stuk voor stuk moeten printen.

(fotoğraf iğneleri)

Adım 4: Afroding

Afroding
Afroding
Afroding
Afroding

Nu ik alle onderdelen heb ben ik nu bezig geweest bir araya geldi het plakken van alles en alles werkt nu prima. Her şey dahil olmak üzere her şey dahil olmak üzere her şey var. Daha fazla bilgi için lütfen bekleyin. Misschien, daha sonra uit te voeren'de dit een idee'dir. Nu het keuzen van voorbij, ben ik niet helemaal tevreden bir araya geldi mijn eindproduct iste ik vind dat het daha iyi gekund vardı. Maar ik ben wel blij dat ik nu heb geleerd omgoed bir araya geldi de lijsersnijder te werken en de 3d printen. İyiydi mijn eindoel dit keuze vak om al deze dingen te leren ile tanıştı. Ik heb geleerd kapı vele keren te falen bir araya geldi de 3d printen heo deze werkt en wat het en iyi şeylerdir. Daha fazla bilgi için bkz.

Önerilen: